Informatie & contact

Mijn studio vind je in het pand van de voormalige Rabobank in Westbroek. Recht tegenover het dorpshuis, tussen de grote kerk en de molen.

Vanaf voorjaar 2013 is  hier Vink Witgoed gevestigd. In het najaar van 2013 ben ik erbij gekomen en heb de kantoorruimte naast de oude kluisruimte omgebouwd tot fotostudio.

Tijdens de Fotovakschool, werkte ik al in een fotospeciaalzaak. Na het behalen van mijn diploma heb ik met veel plezier ruim tien jaar als fotograaf gewerkt bij een landelijk actief bedrijf voor publieksfotografie en aansluitend twaalf jaar als reclamefotograaf in een studio voor reclamefotografie.

In 2014 is Fotostudio Janders officieel van start gegaan. Ook nu werk ik met veel plezier voor mijn klanten, waarvan ik een groot deel met regelmaat terugzie, in mijn eigen studio. Met mijn ervaring en inzet maak ik particulieren en bedrijven blij met mooie portret, en productfoto’s.

Je bent van harte welkom voor fotografie. Ook om kennis te maken als je wilt weten wat ik voor jouw project zou kunnen betekenen. Vooraf even bellen of een Whatsappje sturen is dan wel handig.

Graag tot ziens,

Jan Lam

Afspraak maken?

Welkom bij Fotostudio Janders

Voor mooie fotografie

Westbroek ligt centraal in Nederland, vlakbij Utrecht. Vlot te bereiken via zowel de A2 als de A27

Studio adres:

Fotostudio Janders

Pr. Christinastraat 3

3615 AE  Westbroek

Direct contact voor informatie of afspraak?

Klik hieronder op jouw voorkeur:

Telefoon: 06 31771883

Whatsapp: 06 31771883

E-mail: info@fotostudiojanders.nl

Met elkaar een portretbon cadeau geven of op de foto? Deel hier de link naar mijn website via Whatsapp

KVK : 60321989

Btw-id : NL001938706B79