Informatie & contact

Snel contact? Bel ✆ 06 3177 1883

Mijn studio vind je in het pand van de voormalige Rabobank in Westbroek. Recht tegenover het dorpshuis, tussen de grote kerk en de molen.

Al vanaf het voorjaar van 2013 is  hier de speciaalzaak van Vink Witgoed gevestigd. In het najaar van 2013 ben ik erbij gekomen en heb de kantoorruimte naast de oude kluisruimte omgebouwd tot fotostudio.

Tijdens de Fotovakschool, ben ik gaan werken in een fotospeciaalzaak. Na het behalen van mijn diploma volgden ruim tien jaar fotografie bij een landelijk actief bedrijf voor publieksfotografie. 

In die tijd ging het steeds meer kriebelen om ook de meer creatief/technische kant van de fotografie op te gaan. Het lokte mij naar een studio voor reclamefotografie. Te meer voor mij een uitdaging omdat daar de digitale fotografie, met al haar mogelijkheden, al volop in ontwikkeling was. Achteraf een goede keuze gebleken. Twaalf jaar als reclamefotograaf/digitaal beeldbewerker bij 2 studio’s voor reclamefotografie waren het resultaat.

In 2014 is Fotostudio Janders in Westbroek officieel van start gegaan. Sindsdien werk ik met veel plezier voor mijn klanten, waarvan ik een groot deel met regelmaat terugzie in mijn studio.  Met inzet en ervaring  kan en mag ik particulieren en bedrijven blij maken met mooie portret, en productfoto’s.

Jij bent van harte welkom voor fotografie. Ook als je voorbeelden in de studio wilt bekijken of gerichte informatie wilt voor jouw project.  Vooraf even bellen of een Whatsappje sturen is dan wel handig.

Graag tot ziens,

Jan Lam,    Fotograaf

 Westbroek ligt centraal in Nederland, vlakbij Utrecht. Vlot te bereiken via zowel  de A2 als de A27.

Afspraak reserveren

Welkom bij Fotostudio Janders

Voor mooie fotografie

Op de foto?  Maak hier je afspraak 

♥️ Een Portretbon geven met elkaar? Deel hier via Whatsapp de link naar Portretbon.nl

Direct contact klik op je keuze

Telefoon   :  06 3177 1883

Whatsapp : 0631771883

E-mail: info@fotostudiojanders.nl

Studio adres:

Fotostudio Janders

Pr. Christinastraat 3

3615 AE  Westbroek