Portretbon.nl

 Wie maak jij blij?

Waarom een portretbon?

Iedereen verandert door de tijd heen, zo heeft iedere periode in het leven zijn eigen charme. Een studioportret legt dit prachtig vast, om nu maar ook later van te genieten. De beleving om door een echte fotograaf in zijn studio gefotografeerd te worden krijg je er bij.

Dus met een portretbon geef je een waardevol cadeau dat zeker wordt gewaardeerd.  Voor iemand die jarig is of geslaagd. Verhuisd is en dus wel iets nieuws aan de muur kan gebruiken.

Met een portretbon scoor je altijd, juist door het persoonlijke karakter van jouw cadeau.

Een portretbon is daarom ook leuk om te geven vanuit je bedrijf  als relatiegeschenk of voor in een kerstpakket bijvoorbeeld.

Kijk voor cadeau ideeën ook even op de pagina portretfotografie als je dit nog niet hebt gedaan. Om een indruk te geven wat er met de portretbon kan heb ik hieronder een paar voorbeelden gezet.

Social media portret+  solo

Maak een overtuigende eerste indruk met een professionele profielfoto. Te gebruiken voor alle social media maar ook geschikt voor drukwerk en prints op groot formaat. Heb je een bedrijf met meerdere werknemers die je mooi gefotografeerd wilt hebben? Neem dan even contact op. € 75  Nu inclusief 2 digitale bestanden!

Fotoshoot solo/duo 

Uitgebreide fotoshoot voor een of twee personen. Niet alleen voor privé maar ook  voor zakelijke toepassingen. Een goede keuze om met iets moois voor de dag te komen. Prachtig voor groot aan de muur of klein in een lijstje. Mooi voor op je website, presentatie, artikel in tijdschrift, nieuwsbrief enz. Een mannenportret, muzikantenportret, we gaan het maken.   € 100 Nu inclusief 2 digitale bestanden!

Fotoshoot max 6 personen

Familie, vrienden, collega's. Met elkaar een leuke ervaring en ook nog mooie foto's. Dus ook leuk als vriendinnen uitje! Wie maak jij blij? Een verrassend cadeau, ook voor mensen die denken dat ze alles al hebben... € 150 Nu inclusief 4 digitale bestanden!

 Het bedrag van een portretbon is ook te gebruiken om foto’s te bestellen.

Wil je direct een afspraak maken voor fotografie zonder dat je een portretbon hebt gekregen kan dat natuurlijk ook.

Gebruik hiervoor een van de contactmogelijkheden onder aan deze pagina of ga naar de info/contact pagina

Portretbon.nl

Hoe werkt het

  • Bestel nu een portretbon en hij is direct klaar om cadeau te doen. Je krijgt de bon na je bestelling direct in je mailbox, klaar om door te sturen. Je kunt hem ook printen en dan cadeau geven.
  • Geef je liever een professioneel gedrukte bon, al dan niet voorzien van een bij te bestellen cadeauverpakking, dan kan dat natuurlijk ook.
  • Je kiest in dit geval of je de bon wilt laten opsturen naar jezelf, zodat je de bon persoonlijk kan geven, of je laat de bon rechtstreeks sturen naar degene die je wilt verrassen.  De professioneel gedrukte bon wordt in de meeste gevallen met 2 à 3 werkdagen nadat je hem hebt besteld al bij het door jou opgegeven adres bezorgd. Mooi toch?
  • Als aanvulling kan je ook nog een eigen boodschap op de bon plaatsen om je cadeau nog persoonlijker te maken.
  • Betalen gaat veilig via Ideal.                                                                                                           

Op de foto?  Maak hier je afspraak 

♥️ Een Portretbon geven met elkaar? Deel hier via Whatsapp de link naar Portretbon.nl

Direct contact klik op je keuze

Telefoon   :  06 3177 1883

Whatsapp : 0631771883

E-mail: info@fotostudiojanders.nl

Studio adres:

Fotostudio Janders

Pr. Christinastraat 3

3615 AE  Westbroek