Geef een fotoshoot cadeau

Portretbon.nl

Iedereen verandert door de tijd heen, zo heeft iedere periode in het leven zijn eigen charme. Een studioportret laat dit zien om nu, maar ook later, van te genieten.

Met een portretbon geef je een waardevol cadeau.  Voor iemand die jarig is of geslaagd. Verhuisd is en dus ook wel iets nieuws aan de muur kan gebruiken.

Met een portretbon scoor je altijd, juist door het persoonlijke karakter van jouw cadeau.

Een portretbon is dus ook leuk om te geven vanuit je bedrijf als relatiegeschenk of voor in een kerstpakket.

Kijk voor meer portret ideeën ook even op de pagina portretfotografie als je dit nog niet hebt gedaan.

Prachtig cadeau ook voor wie alles al heeft…

Portretbon.nl

Zo werkt het:

  • Als je nu een portretbon bestelt dan is hij direct klaar om cadeau te doen. Je krijgt de bon na je bestelling namelijk meteen in je mailbox, klaar om door te sturen. Je kunt hem natuurlijk ook zelf printen en dan cadeau geven.
  • Geef je liever een professioneel gedrukte bon, met als extra optie een bij te bestellen cadeauverpakking, dan kan dat ook.
  • Je  kunt dan alsnog kiezen of  je de bon wilt laten opsturen naar jezelf, zodat je de bon persoonlijk kan geven, of dat je de bon rechtstreeks laat sturen naar degene die je wilt verrassen.  De professioneel gedrukte bon wordt in de meeste gevallen met 2 à 3 werkdagen nadat je hem hebt besteld al bij het door jou opgegeven adres bezorgd. Mooi toch?
  • Als aanvulling kan je ook nog een persoonlijke boodschap achterop de bon zetten .
  • Betalen gaat veilig en gemakkelijk via Ideal.                                                                                                           

Social media portret+  solo €75

Maak een overtuigende eerste indruk met een professionele profielfoto. Te gebruiken voor alle social media maar ook geschikt voor drukwerk en prints op groot formaat. Inclusief twee digitale bestanden. Heb je een bedrijf met meerdere werknemers die je gefotografeerd wilt hebben? Neem dan even contact op.

Fotoshoot solo/duo  €100

Fotoshoot voor een/twee personen. Niet alleen voor privé maar ook  voor zakelijke toepassingen. Inclusief twee digitale bestanden.Een goede keuze om met iets moois voor de dag te komen. Prachtig voor groot aan de muur of klein in een lijstje. Mooi voor op je website, presentatie, artikel in tijdschrift, nieuwsbrief enz. Een mannenportret of muzikantenportret, we gaan het maken. 

Fotoshoot max 6 personen €150

Familie, vrienden, collega's. Met elkaar een leuke ervaring en ook nog mooie foto's. Dus ook leuk als vriendinnen uitje! Inclusief vier digitale bestanden. Wie maak jij blij? Mooi voor nu en later.  Een verrassend en waardevol cadeau, ook voor mensen die denken dat ze alles al hebben... 

 Wil je een afspraak maken voor fotografie zonder dat je een portretbon hebt gekregen kan dat natuurlijk ook.

Gebruik hiervoor een van de contactmogelijkheden onder aan deze pagina of ga naar de info/contact pagina als je meer wilt weten over Fotostudio Janders

Cadeau om van te genieten…