Informatie & contact

Snel contact? Bel ✆ 06 3177 1883

Het pand van de voormalige Rabobank in Westbroek staat tussen de grote kerk en de molen recht tegenover het dorpshuis.

Sinds het voorjaar van 2013 is  hier de speciaalzaak van Vink Witgoed gevestigd. In het najaar van 2013 ben ik erbij gekomen en heb de kantoorruimte naast de oude kluisruimte omgebouwd tot fotostudio.

In 2014 is Fotostudio Janders officieel gestart en ik vaar hier, inmiddels dus al geruime tijd, mijn eigen koers binnen de wereld van de fotografie. Dit doe ik met veel plezier, mede dankzij mijn klanten waarvan ik een groot deel met regelmaat terugzie in mijn studio. 

 

Al tijdens de Fotovakschool, ben ik gaan werken als fotograaf/verkoper in een fotospeciaalzaak. Tien jaar als fotograaf bij een landelijk actief bedrijf voor publieksfotografie volgden.

Mettertijd ging het steeds meer kriebelen om ook de meer creatief/technische kant van de fotografie op te gaan, en dat lokte mij naar een studio voor reclamefotografie. Juist omdat daar de digitale fotografie al volop in ontwikkeling was. Achteraf een goede keuze gebleken. Twaalf jaar als reclamefotograaf/digitaal beeldbewerker bij 2 studio’s voor reclamefotografie waren het resultaat.

Dit heb ik met veel gedrevenheid gedaan voordat ik besloot mijn eigen studio vorm te gaan geven. Hier in Westbroek maak ik met inzet van ervaring en betrokkenheid mijn klanten blij met mooie portret, en productfoto’s.

Je bent van harte welkom voor fotografie. Ook als je voorbeelden in de studio wilt bekijken of gerichte informatie wilt voor jouw project.  Vooraf even bellen of een Whatsappje sturen is dan wel handig.

Graag tot ziens,

Jan Lam,    Fotograaf

 Westbroek ligt centraal in Nederland aan de noordkant van de stad Utrecht, richting Hilversum. Snel aan te rijden zowel vanaf de A2 als de A27. Zie ook het kaartje hieronder.

Afspraak reserveren via Whatsapp, telefoon of E-mail

Afspraak reserveren via online agenda

Laden...

Welkom bij Fotostudio Janders

Voor mooie fotografie

  • Bestel nu hiernaast een portretbon met de bestelmodule en hij is direct klaar om cadeau te doen. Je krijgt de bon na je bestelling meteen in je mailbox, klaar om door te sturen. Je kunt hem ook printen en dan cadeau geven. 
  • Geef je liever een professioneel gedrukte bon, al dan niet voorzien van een bij te bestellen cadeauverpakking, dan kan dat natuurlijk ook.
  • Je kiest in dit geval of je de bon wilt laten opsturen naar jezelf, zodat je de bon persoonlijk kan geven, of je laat de bon rechtstreeks sturen naar degene die je wilt verrassen.  De professioneel gedrukte bon wordt in de meeste gevallen met 2 à 3 werkdagen nadat je hem hebt besteld al bij het door jou opgegeven adres bezorgd. Mooi toch?
  • Als aanvulling kan je ook nog een eigen boodschap op de bon plaatsen om je cadeau nog persoonlijker te maken.
  • Betalen gaat veilig via Ideal.                                                                                                           

Welkom bij

Welkom bij

Fotostudio Janders

Het kan altijd anders…

Ontdek het gemak van
een professionele profielfoto

Fotografie
Voor Mannen met stijl

Professionele fotografie

Voor producten die gezien moeten worden

Cadeau idee

Voor speciale mensen

Een beleving met resultaat

Voor bijzondere vrienden

previous arrow
next arrow
Slider

Wil je op de foto, met of zonder Portretbon? Maak hier je afspraak 

♥️ Een Portretbon geven met elkaar? Deel hier via Whatsapp de link naar Portretbon.nl

Telefoon   studio    :  06 3177 1883

Whatsapp studio    :  06 3177 1883

E-mail:  info@fotostudiojanders.nl

KVK.           :  60321989

BTW-id      :  NL001938706B79

Studio adres:

Fotostudio Janders

Pr. Christinastraat 3

3615 AE  Westbroek