Informatie & contact

Meer weten of  kennismaken?  Neem contact op:   06 3177 1883

Je vindt de studio in het mooie, landelijk gelegen, dorp Westbroek. Aan de noordkant van de stad Utrecht richting Hilversum. Snel aan te rijden zowel vanaf de A2 als de A27.

Midden in het dorp, tussen de grote kerk en de molen, en recht tegenover het dorpshuis, staat het pand van de vroegere Rabobank. Hier is sinds het voorjaar van 2013 de speciaalzaak van Vink Witgoed gevestigd.

In het najaar van 2013 ben ik in dit pand gekomen en begonnen met een voormalige kantoorruimte naast de oude kluisruimte om te bouwen tot fotostudio.

Al tijdens de Fotovakschool, waar ik de, toen nog analoge, technische kant en de theorie van het fotograferen heb geleerd ben ik begonnen als fotograaf/verkoper in een fotospeciaalzaak. Tien jaar fotograaf bij een landelijk opererend bedrijf voor publieksfotografie volgden.

Toen ging het kriebelen om ook meer technische fotografie te doen  en dat lokte mij naar de studiofotografie. Twaalf jaar als reclamefotograaf/digitaal beeldbewerker bij 2 studio’s voor reclamefotografie waren het resultaat.

Dit heb ik met veel plezier gedaan voordat ik mijn eigen studio in Westbroek vorm ben gaan geven. Hier maak ik nu, door inzet van een combinatie van gedrevenheid en ervaring mijn klanten blij met mooie portretfoto’s en zorg dat bedrijven hun producten mooi kunnen presenteren. 

In 2014 is Fotostudio Janders officieel gestart en ik vaar nu, inmiddels al geruime tijd, opnieuw met veel plezier mijn eigen koers binnen de wereld van de fotografie. Mede juist dankzij al de klanten waarvoor ik heb gefotografeerd en waarvan ik een groot deel met regelmaat terug zie in mijn studio. 

Jij bent van harte welkom voor fotografie maar ook als je wat voorbeelden in de studio wilt bekijken of iets wilt doorspreken. Vooraf even bellen of een Whatsappje sturen is dan wel handig.

Graag tot ziens,

Jan Lam,    Fotograaf

 

Fotostudio Janders

Welkom voor mooie fotografie.

Studio adres:

Fotostudio Janders

Pr. Christinastraat 3

3615 AE  Westbroek

Telefoon   :  06 3177 1883

Whatsapp :  06 3177 1883

E-mail:  jan@fotostudiojanders.nl

KVK.           :  60321989

BTW-id      :  NL001938706B79